2015. jan 30.

Lily Collins - Hollywood feltörekvő csillaga

írta: filmsztárok
Lily Collins - Hollywood feltörekvő csillaga

Lily Collins az Ahol a szivárvány véget ér (Love, Rosei) című romantikus vígjátékban lesz hamarosan látható a magyar mozikban.

Lily Collins

lilycollins.jpg

Lily Collins feltörekvő hollywoodi csillag, akit már több szerepéért is kitűntettek és jelenleg az egyik legkeresettebb fiatal színész a szakmában.

2014-ben, Collinst Christian Ditter „Ahol a szivárvány véget ér” (Love, Rosie) című filmben láthatjuk viszont, melyet Cecilia Ahern azonos című regényéből készítettek. Filmbeli partnere Sam Clafin.

Nemrégiben fejezett be egy Cím nélküli Warren Beatty filmet és hamarosan elkezdi forgatni a Drew Barrymore és Nancy Juvonen által producerelt „How to be Single” című filmet.

Legutóbbi szerepében Lily Cassandra’s Clare bestseller fantasy-akció könyvsorozatának filmes változatában, A végzet ereklyéiben játszott (The Mortal Instruments). Egy teljesen hétköznapinak tűnő tinédzsert, Clary Frayt játszotta, aki felfedezi, hogy egy titkos szövetség, az Árnyvadászok leszármazottja, akik fiatal fél-angyal harcosok és démonokkal szemben, a föld megvédéséért kűzdenek.

2013-ban, Lily feltűnt Josh Boone „Bizz a szerelemben” (Stuck in Love) filmjében, ahol egy irodalmi híresség lányát alakította. A film további szereplői voltak még Logan Lerman, Greg Kinnear, Jennifer Connelly, Nat Wolff, Liana Liberato és Kristen Bell. Ugyancsak ebben az évben játszott Az angoltanárnőben (The English Teacher) Julianne Moore, Nathan Lane and Greg Kinnear mellett. A film egy angol tanár életét mutatja be, aki némileg összezavarodik, amikor az egyik korábbi tanítványa visszatér a kisvárosba miután nem sikerült befutnia New Yorkban, mint drámaíró.

Lilyt láthattuk mint Hófehérke, Tarsem Singh „Tükröm, tükröm” (Mirror Mirror) filmjében, ahol olyan sztárok mellett játszhatott mint Julia Roberts, aki a gonosz Királynét alakított és Armie Hammer, aki Andrew Alcott hercegét játszotta. A Tükröm, tükröm megjelenése előtt Lily Taylor Lautner, Sigourney Weaver és Alfred Molina mellett az „Elhurcolva” (Abduction) akcióthrillerben követett egy fiatal férfit, aki elindul, hogy felkutassa az igazságot, miután véletlenül rábukkan kisgyermekkori fotójára egy eltűnt emberek weblapon.

2011-ben a Screen Gems film „A pap - háború a vámpírok ellen” (Priest) című akciófilmben láthattuk Paul Bettany, Karl Urban és Stephen Moyer mellett. Collins kisebb szerepekben is feltűnt, mint például a 2009-es CW dráma sorozat, a „90210” utolsó két epizód szerepében.

Collins filmes debütálása a 2010-es Oscar díjra is jelölt „A szív bajnokai” (The Blind Side) filmben volt, az Oscar díjas Sandra Bullock és Tim McGraw mellett. A könyv egy tiniről szól, akit felvesznek az egyetemi focicsapat programba ahol lehetséges NFL játékossá nevelik.

Lilynek sok más szenvedélye is van a színészet mellett. Felívelő divat és szépség ikonként jelenleg a Movado, Barrie és a Lancôme nagykövete. Collins egyúttal újságíró és tapasztalt televíziós műsorvezető is.

Collins 15 évesen fedezte fel szenvedélyét az újságírás iránt, amikor elkezdett dolgozni a rendkívül népszerű angol divat magazin az ELLEGIRL UK számába, ahol egy saját tervezésű oldalon tájékoztatta az olvasókat az aktuális hollywoodi trendekről és Los Angeles legfelkapottabb helyeiről.

Lily jelenleg Los Angelesben él.

Forrás: BigBnagMedia | Filmrakat.hu

Szólj hozzá

színész színésznő LilyCollins